Udskiftning af hæk

Udskiftning af hæk i Aarhus og omegn!

Når din hæk bliver gammel

Skal du have fjernet en gammel hæk?

Har du behov for at få fjernet en gammel hæk? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Træer og Teknik fjerner vi din hæk med professionelt udstyr, der giver et effektivt resultat og vi kan ligeledes være behjælpelige med at plante en ny hæk efterfølgende.

Der kan være flere forskellige grunde til at få fjernet en gammel hæk, såsom eksempelvis: Hækken kan være død eller syg, hvis hækken fylder for meget, hvis du ønsker forandring, hvis hækken er blevet for stor og tæt, heraf er vækstbetingelserne for andre planter forværret. 

Previous slide
Next slide

Fagfolk sikrer en effektiv fjernelse

Erfaring og viden

Kompetencerne og viden til at fjerne en hæk effektivt.

Vi er fagfolk og vi har erfaring og viden om, hvordan man fjerner en hæk på en sikker og effektiv måde. Vi kan hjælpe med alle former for hække og få den til at se ud som du gerne vil have.
Sikkerhed

Udstyret til at udfører opgaven sikkert, så der ingen skader opstår.

Vi sørger altid for vores egen sikkerhed, blandt andet med det tøj og sko vi har på, men også med det udstyr vi bruger.
Korrekt fjernelse

Håndteringen af fjernelsen gør at alt kommer med op af jorden.

Professionelle ved, hvordan man fjerner hækken korrekt, så den ikke efterlader nogen stubbe eller rødder til at vokse tilbage. Vi vil også håndtere fjernelse og bortskaffelse af affaldet på en ordentlig måde.
Professionelt udstyr

Maskiner og udstyr der sikre opgavens kvalitet og resultat.

Vi har det rigtige udstyr og kan derfor hjælpe dig med opgaven. Lige meget om det er for privat eller erhverv, så klarer vi opgaven.
Spar tid og kræfter

Vi klarer alt for dig, du skal blot kontakte os for et tilbud.

Fjernelse af en gammel hæk kan være et tungt og tidskrævende arbejde. Ved at ansætte fagfolk kan du spare tid og kræfter og fokusere på andre opgaver.
Bedre resultater

Her finder du den rette mand til opgaven.

Når vi som professionelle fjerner en hæk, opnår du et resultat, der er ensartet og æstetisk. Desuden kan vi også give dig rådgivning om, hvordan du bedst plejer området efter fjernelsen.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte og så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!