Anlæg af græsplæne

Vi tilbyder dig ny græsplæne i Aarhus!

Få en sund og velholdt græsplæne

Skal du have en græsplæne?

Vi har stor erfaring med græsplæner. Vi har det professionelle udstyr til alt fra renovering eller omlægning af gamle plæner til plæner ved nybyggede huse. Hvis den gamle plæne er ujævn, fyldt med ukrudt eller mos, eller bare generelt ser sørgelig ud, kan vi være behjælpelig med at vurdere, om det kan betale sig at renovere.

Har du brug for gode ideer til haven eller gode råd til pasning heraf, så giver vi dig gerne dette. Det kan både være i form af havetegninger og beplantningsplaner i forbindelse med etablering og renovering af haver.

Previous
Next

Grøn og pæn

Skab nyt liv

Den grønne farve skaber stimuli og glæde i vores sind.

Græsplænen er en løsning der benyttes af lang de fleste husholdninger og offentlige institutioner. Løsningen er relativ nem at vedligeholde, samt bidrager den med farve til hverdagen.
Hvis plænen er ujævn

Der findes metoder, der kan afhjælpe din græsplæne såfremt den er ujævn.

Hvis plænen er ujævn og hullet, kan det klares med topdress. Det er sandblandet muld der udlægges i et tyndt lag og ” friseres ned mellem græsplanterne. Til slut eftersås med kvalitetsgræsfrø, og der gødes. I løbet af de næste 2-4 uger begynder man at se resultatet, i form af et jævnt og grønt græstæppe.
Mange års erfaringer

Kvalificeret til opgaven, med 37 års erfaringer indenfor området.

Vi har stor erfaring inden for dette område og anvender kun godkendt udstyr, når vi skal anlæge græsplæner og eller udbredre dem. Overlad derfor trygt arbejdet til os, da vi yder et professionelt og sikkert stykke arbejde.
Processen

En ny græsplæne, kræver den rette fremgangsmetode for at blive god.

Rent praktisk betyder det, at vi skal igennem flere arbejdsgange. Typisk starter vi med at bekæmpe ukrudtet i plænen med godkendte sprøjtemidler. Derefter bliver plænen klippet ganske kort, inden vi kører plænen igennem med en af vores vertikalskærer. Der bliver som regel store mængder mos og dødt græs at samle sammen efter denne arbejdsgang. Det er nogle gange nødvendigt at vertikalskære to gange.
Miljømæssige fordele

Græsplæner kan bidrage til at reducere luftforurening og afkøle det.

Der er flere miljømæssige fordele ved at plante en græsplæne. Det er godt for alle insekterne der lever i jorden med en ny frisk græsplæne. En græsplæne kan også være med til at regulere vand. Græsplæner kan fungere som et naturligt filter for regnvand.
Økonomiske fordele

En græsplæne kan øge ejendommens værdi og gøre det lettere at sælge.

En græsplæne kan hjælpe med at reducere varmeabsorptionen og forbedre ventilationen i det omkringliggende område. Dette kan føre til lavere varmeregninger og mindre behov for klimaanlæg. Ligeledes kan græsplæne giv en øget ejendomsværdi: En velplejet græsplæne kan øge ejendomsværdien og gøre det lettere at sælge en ejendom. En smuk og grøn græsplæne kan være et vigtigt salgsargument for mange potentielle købere.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte og så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!