Stubfræsning & rodfræsning

Ideelt efter fældning af dit træ

Stubfræsning og rodfræsning
i Aarhus og Østjyllad

Efter en træfældning, står der ofte en generende træstub tilbage. Den hverken pynter, eller gør det muligt at plante noget nyt samme sted. Det er muligt at få fjernet stubbe nemt ved stubfræsning. Derfor tilbyder vi stubfræsning i Aarhus og Østjylland, så du nemt kan få fjernet træstubben. Det tager nemlig mange år, før en stub er rådnet væk af sig selv, derfor vælger mange at få dem fræset bort. Også hvis det drejer sig om rødder fra buske eller hække, er stubfræsning en meget billig og effektiv måde at få dem fjernet på.  Hvis det drejer sig om større bede og arealer med træer og buske, man ønsker fjernet – og omlagt til f.eks. plæne – er vi professionelle og særdeles effektive.

Previous slide
Next slide

Prisberegner

Er du i tvivl om hvilket prisniveau din opgave ligger i? Få et estimat her

Træfældnings Prisberegner

Priserne kan variere afhængigt af den specifikke opgave.Din vejledende pris

Total:


Efter servicefradrag

26% fradragHør mere om stubfræsning

Play Video

Stubfræsning og rodfræsning
i Aarhus og Østjylland

Sådan fungerer processen for stubfræsning:

Først fræser vi området igennem med vores stubfræsere, så alle stubbe og rødder knuses. 

Derefter tager vi vores minigraver i brug. Vi har en speciallavet stålrive monteret på gravearmen, der gør det til en leg at planere og rive arealet af, og gøre det klar til græssåning eller plantning. Og netop rydning af eksisterende bede og beplantninger og omlægning til plæne er en af vores spidskompetencer. 

Vi har professionelle og effektive maskiner, stor ekspertise og erfaring til at bruge dem.

Hos Træer & Teknik har vi 2 Vermeer stubfræsere, som er kraftfulde nok til at klare de største stubbe og rødder. Samtidig er de ikke større og tungere, end de kan komme ind i de fleste haver uden at forårsage skader på belægninger og plæner. Hvis der er trapper og støttemure, der skal forceres for at komme frem til stubben, kan vi mange gange klare det med vores kraftige alu-slisker. Maskinerne er kun 89 cm brede, hvilket betyder, at de kan komme ind gennem havelåger, døre og garager. Hvis der er biler, bygninger eller andet inventar i nærheden af området, der skal fræses, sætter vi afskærmning op for at stoppe evt. flyvende objekter. Så det gør, at vi kan fræse stubbe, rødder og hække næsten alle steder. Vi fræser stubbe ca 1-2 dage om ugen, så vi kan som regel komme inden for en uge.

Kompetente til opgaven

Processen

Sådan forløber vores arbejde, ved stubfræsning og rodfræsning.

Først fræser vi området igennem med vores stubfræsere, så alle stubbe og rødder knuses. Derefter tager vi vores minigraver i brug. Vi har en speciallavet stålrive monteret på gravearmen, der gør det til en leg at planere og rive arealet af, og gøre det klar til græssåning eller plantning. Og netop rydning af eksisterende bede og beplantninger og omlægning til plæne er en af vores spidskompetencer. Vi har professionelle og effektive maskiner, stor ekspertise og erfaring til at bruge dem.
Professionelt udstyr

Stubfræsning og rodfræsning kræver professionelt udstyr.

Hos Træer & Teknik har vi 2 Vermeer stubfræsere, som er kraftfulde nok til at klare de største stubbe og rødder. Samtidig er de ikke større og tungere, end de kan komme ind i de fleste haver uden at forårsage skader på belægninger og plæner. Hvis der er trapper og støttemure, der skal forceres for at komme frem til stubben, kan vi mange gange klare det med vores kraftige alu-slisker. Maskinerne er kun 89 cm brede, hvilket betyder, at de kan komme ind gennem havelåger, døre og garager.
Afskærmning

Undgå flis over det hele, vi opsætter afskærmning.

Hvis der er biler, bygninger eller andet inventar i nærheden af området, der skal fræses, sætter vi afskærmning op for at stoppe evt. flyvende objekter. Så det gør, at vi kan fræse stubbe, rødder og hække næsten alle steder.
Hurtig udrykning

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Vi fræser stubbe ca 1-2 dage om ugen, så vi kan som regel komme inden for en uge. Den hurtige udrykning gør det nemmere for dig, i henhold til planlægning af dit projekt. Samtidigt med at du selvfølgelig altid, kan kontakte os forud for dit projekts dato. Vi står klar til at hjælpe dig!
Rodfræsning

Vi udfører ALLE former for rodfræsning,

Stubfræsning og rodfræsning er både en nem og billig måde at få fjernet uønskede stubbe og rødder. Dertil er stubfræsning langt mere effektiv og skånsom, end hvis man benytter sig af en gravemaskine og ikke mindst en dyr lastbil til bortkørsel af rødderne. En stubfræser kan blandt andet fræse rødder fra bambus, træer, hække og buske helt ned til 30 cm i dybden. Stubfræseren efterlader en bunke smuld, der kan spredes ud i bede, langs hække eller køres bort.
Alle former for rodfræsning

Hos Træer & Teknik, vægter vi den menneskelige relation højt.

Stubfræsning og rodfræsning er både en nem og billig måde at få fjernet uønskede stubbe og rødder. Dertil er stubfræsning langt mere effektiv og skånsom, end hvis man benytter sig af en gravemaskine og ikke mindst en dyr lastbil til bortkørsel af rødderne. En stubfræser kan blandt andet fræse rødder fra bambus, træer, hække og buske helt ned til 30 cm i dybden. Stubfræseren efterlader en bunke smuld, der kan spredes ud i bede, langs hække eller køres bort. Hvilken en af løsningerne det skal være, er afhængig af dine ønsker. Vi værdsætter en god dialog og kontakt med kunden og udfører altid vores arbejde professionelt og ordentligt. Med mange års erfaring arbejder vi effektivt og med omhu og præcision for opgaven.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os, så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!