Flishugning

Vi tilbyder dig flishugning i Aarhus!

Har du fældet et træ eller beskåret det?

Flishugning af dine træer

Har du fældet et træ eller beskåret træer og buske, og ved du ikke, hvordan du helt skal transportere det hele væk? Så kan vi være behjælpelige med en flishugning. Her hugger vi grene og træstammer til flis, som så kan anvendes i havens bede, eller vi kan køre det bort for dig.

Vores Vermerr BC 190 flishugger er en professionel maskine, der hurtigt og sikkert kan flishugge en stor mængde grene. Den har kapacitet til at klare stammer op til 23 cm i diameter. Vi kan også klare større opgaver med stammer, der har en diameter på op til 50-60 cm.

Previous slide
Next slide

Genbrug flis til bede

En af fordelene ved flishugning er, at det er en miljøvenlig måde at komme af med affaldet på, da det indgår naturligt i naturens kredsløb. Tilmed kan du genbruge det til bede. Flis er nemlig rigtig godt til bede og rundt om træer og buske, da det holder på fugten, hvilket fremmer væksten. Dertil hæmmer flisen ukrudt. Flis lavet af nåletræ er særdeles velegnet til anvendelse i rhododendronbede. Flis lavet af løv- og nåletræer giver rigtig gode betingelser for havens beplantning. Det indeholder meget organisk materiale, der giver en rigtig god næring til planterne, når det bliver omsat.

Hos Træer & Teknik kan vi også tilbyde at flise store mængder. Hvis det f.eks. drejer sig om afdrift eller udtynding af skovarealer. Her bruger vi vores netværk af underentreprenører til at finde dem, der har de maskiner, der er mest fordelagtig til den specifikke opgave. 

Vi sørger for evt. salg af flis til varmeværker, hvis det ønskes. Ved store mængder vil det give den bedste afregningspris, hvis træet kan ligge og tørre hen over en sommer. Løvet på træerne trækker saften ud af træet og falder af efter noget tid. Tør flis har en bedre brændværdi og afregnes derfor til en højere pris. Hvis træet skal væk kort tid efter fældning, kan det også lade sig gøre. Det giver blot en lavere afregningspris. l disse år går flere og flere varmeværker væk fra kul og olie og bruger i stedet træflis, som er en bæredygtig energikilde. Det har øget efterspørgslen. Det er også muligt at hugge træet til stokerflis. Der kan monteres forskellige størrelser sold i flishuggerne alt efter, hvilken størrelse flis et fyr kan køre med.

Transport eller bede?

Professionelt udstyr

Vi anvender maskiner, der muliggør kvalitetsprægede resultater.

Vores Vermerr BC 190 flishugger er en professionel maskine, der hurtigt og sikkert kan flishugge en stor mængde grene. Den har kapacitet til at klare stammer op til 23 cm i diameter. Vi kan også klare større opgaver med stammer, der har en diameter på op til 50-60 cm.
Afdrift eller udtyndning

Hvis du har behov for at mindske skovarealer, kan vi afhjælpe dig.

Hvis det f.eks. drejer sig om afdrift eller udtynding af skovarealer. Her bruger vi vores netværk af underentreprenører til at finde dem, der har de maskiner, der er mest fordelagtig til den specifikke opgave. Vi sørger for evt. salg af flis til varmeværker, hvis det ønskes.
Flishugning til bede

Du kan med fordel genbruge flis det til bede.

Flis er nemlig rigtig godt til bede og rundt om træer og buske, da det holder på fugten, hvilket fremmer væksten. Dertil hæmmer flisen ukrudt. Flis lavet af nåletræ er særdeles velegnet til anvendelse i rhododendronbede. Flis lavet af løv- og nåletræer giver rigtig gode betingelser for havens beplantning. Det indeholder meget organisk materiale, der giver en rigtig god næring til planterne, når det bliver omsat.
Miljøvenligt

En miljøvenlig måde at komme af med affaldet på.

En af fordelene ved flishugning er, at det er en miljøvenlig måde at komme af med affaldet på, da det indgår naturligt i naturens kredsløb.
Større mængder

Hos Træer & Teknik kan vi også tilbyde at flise store mængder.

Ved store mængder vil det give den bedste afregningspris, hvis træet kan ligge og tørre hen over en sommer. Løvet på træerne trækker saften ud af træet og falder af efter noget tid. Tør flis har en bedre brændværdi og afregnes derfor til en højere pris. Hvis træet skal væk kort tid efter fældning, kan det også lade sig gøre. Det giver blot en lavere afregningspris.
Flis som varmekilde

Flis har flere fordele og kan også anvendes som energikilde.

l disse år går flere og flere varmeværker væk fra kul og olie og bruger i stedet træflis, som er en bæredygtig energikilde. Det har øget efterspørgslen. Det er også muligt at hugge træet til stokerflis. Der kan monteres forskellige størrelser sold i flishuggerne alt efter, hvilken størrelse flis et fyr kan køre med.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os, så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!