Hækkeklipning

Vi tilbyder dig hækkeklipning i Aarhus!

Vi sørger for en skarp klippet hæk

Skal din hæk klippes?

Hækklipning er en tilbagevendende begivenhed, når man er husejer. Det kan være et tidskrævende og hårdt arbejde. Og ønsker man en flot, lige og tæt hæk, skal det gøres to gange om året. Og har man ikke det rigtige udstyr, kan det godt blive et uoverskueligt projekt at nå i mål.

Vi har gennem årene klippet kilometervis af hække, så vi har erfaringen og rutinen, og det professionelle udstyr til at klippe hækken perfekt.

Vi har det faglig plantekendskab til de forskellige typer af hække og en professionel tilgang, og vi ved, hvordan de forskellige typer hække skal klippes. Hver type skal nemlig klippes forskelligt. Vi har den ekspertise og viden, der skal til for at klippe din hæk på bedste vis. Vi sørger for at klipningen af hækken bliver udført korrekt og i den passende form, højde og bredde.

Previous
Next

Præcision og et skarpt øje

Professionelt udstyr

Vi benytter hovedsageligt professionelle batteri-hækklippere.

Til almindelig hækklipning benytter vi hovedsageligt professionelle batteri-hækklippere, der jævnligt bliver slebet, så de er effektive og de klippede flader ikke fremstår flossede. Kun hvis hækken er særdeles kraftig eller ikke er blevet i flere år, kan det være nødvendigt at bruge vores benzin-hækklippere. Vi bruger forskellige typer af ergonomisk udstyr, der kan aflaste os, så vi kan klippe hæk effektivt i mange timer og dage i træk.
Bobcat 323 minigraver

Kan med fordel anvendes til store og bredde hække.

Vi har yderligere en 1,5 m bred hækklipper, der er monteret på vores Bobcat 323 minigraver. Den klipper op til 4 cm tykke grene over, så den er velegnet, når store og bredde hække skal beskæres kraftigt, eller til klipning af levende hegn og randbeplantninger langs veje og fortove. Udstyret bruges især til tjørnehække, der kan være en ”stikkende” opgave at klippe med almindelig hækklipper, her er vores minigraver-hækklipper meget effektiv.
Mange års erfaringer

Kvalificeret til opgaven, med 37 års erfaringer indenfor området.

Vi har stor erfaring inden for dette område og anvender kun godkendt udstyr, når vi skal fælde træer fra toppen og nedefter. Overlad derfor trygt topkapningen til os, da vi yder et professionelt og sikkert stykke arbejde. Topkapning kan være en farlig opgave, og det er derfor vigtigt, at det udføres af professionelt personale, som er uddannet til det. Vi er uddannet på Skovskolen og har alle de relevante kurser inden for topkapning, træpleje og træbiologi.
Oprydning

Vi sørger for bortskaffelse af affaldet efter endt hækklipningen.

Efter udført arbejde, klarer vi også oprydningen og bortskaffer affaldet efter hækklipningen enten ved flishugning eller ved at køre det bort. Vi tilbyder alle former for hækklipning, lige meget om det er små buksbumhække, der skal klippes i form, eller store bøgehække der trænger til en tilretning.
Flere etaper

Det kan nogle gange være nødvendigt at klippe hækken i flere etaper.

Er hækken blevet alt for bred og høj og trænger til at blive beskåret kraftigt, kan vi også klare det på en faglig korrekt og effektive måde. Det kan nogle gange være nødvendigt at gøre det i flere etaper, da det er en hård behandling for planterne. F.eks. ved at man reducere den ene side og toppen det første år og den anden side året efter. Det giver ofte store mængder affald, når hækken skæres kraftigt ind. Her kommer vores store flishugger til gavn. Den er særdeles effektiv til at knuse affaldet til flis, der kan udlægges under hækken. Det er faktisk en rigtig god ide at lægge flis her, da lyset nu får mulighed for at trænge ned under hækken og gøre det muligt for ukrudt at spire. Flisen forhindrer ukrudtet i at spire. Alternativt bortskaffer vi flisen.
Fordel med flishuggeren

Det giver store mængder affald. Her kommer vores store flishugger til gavn.

Her kommer vores store flishugger til gavn. Den er særdeles effektiv til at knuse affaldet til flis, der kan udlægges under hækken. Det er faktisk en rigtig god ide at lægge flis her, da lyset nu får mulighed for at trænge ned under hækken og gøre det muligt for ukrudt at spire. Flisen forhindrer ukrudtet i at spire. Alternativt bortskaffer vi flisen.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte og så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!