Træfældning

Professionel træfældning i Aarhus!

Vi hjælper med træfældning i Aarhus

Skal du have fældet et træ?

Har du brug for hjælp med træfældning af et eller flere træer i områderne Viborg, Århus, Skanderborg, Horsens, Randers eller Silkeborg, så kan vi hjælpe dig. Om du er en privat person, en virksomhed eller en offentlig institution, spiller ingen rolle.

Hos Træer og Teknik arbejder vi for mange forskellige kunder og beskæftiger os dagligt med beskæring og træfældning i haver og parker. Vi er uddannet på Skovskoen i Nøddebo og Eldrupgård ved Auning. Derudover er Søren uddannet anlægsgartner på Beder gartnerskole. Vi vægter den direkte kontakt med kunden højt.

Det er som regel den samme mand, der ser på opgaven i første omgang, der også udfører jobbet senere. Det er også noget vores kunder er glade for. Hos os tænker vi også på miljøet. Vi bruger batteridrevne kædesave til de mindre opgaver, og når der er brug for kraftige benzinsave, benytter vi Aspen miljøbenzin og vegetabilsk kædeolie.

Previous
Next

Lad en professionel anlægsgartner tage sig af din træfældning

Fældning af træer er en opgave for professionelle, da det ikke er noget, man bare lige gør. Først vurderer vi træet grundigt, og derefter udfører vi en kontrolleret fældning, hvor alt er velovervejet og under fuld kontrol. En god og grundig planlægning af opgaven er yderst vigtig, når det drejer sig om træfældning. Navnlig når det ofte er træfældning under trange forhold tæt ved bygninger eller veje. Der er forskellige metoder at gribe det an på.

 

De forskellige metoder er:

  • Almindelig træfældning, hvis træet står lige op og ned.
  • Indtrækning med spil, hvis træet hælder i den forkerte retning.
  • Klatring med professionelt udstyr og nedtagning af grene og stammer.
  • Nedtagning af træet fra lift.
  • Fældning og nedtagning med lastbilkran med fældehoved.

Udført af professionelle fagfolk

Risikovurdering

Træet vurderes i forhold til fysiske faktorer, samt omkringliggende miljø.

Gamle skader på træer i form af forkert beskæring, stormskader eller påkørsler kan gøre træet til et ”risikotræ”. Det ses ofte ved synlige svampelegemer, ringe bladmasse, insekter eller døde grene. Vi kan vurdere, om et risikotræ skal beskæres, reduceres i kronens omfang eller helt fjernes. Ud fra vurderingen fastlåses, om der yderligere skal vedligeholdes på træet, eller om det betaler sig bedre at plante et nyt. Vurderingen kan være vigtig for at forhindre uheld og skader.
Metoder

Afhængigt af opgaven tilvælges den rigtige metode.

- Almindelig træfældning, hvis træet står lige op og ned. - Indtrækning med spil, hvis træet hælder i den forkerte retning. - Klatring med professionelt udstyr og nedtagning af grene og stammer. - Nedtagning af træet fra lift. - Fældning og nedtagning med lastbilkran med fældehoved.
Sikkerhed og præcision

Alt er velovervejet og under fuld kontrol, derved opstår der ikke uheld.

Fældning af træer er en opgave for professionelle, da det ikke er noget, man bare lige gør. Først vurderer vi træet grundigt, og derefter udfører vi en kontrolleret fældning, hvor alt er velovervejet og under fuld kontrol. En god og grundig planlægning af opgaven er yderst vigtig, når det drejer sig om træfældning. Navnlig når det ofte er træfældning under trange forhold tæt ved bygninger eller veje. Der er forskellige metoder at gribe det an på.
Effektivitet

Vores maskiner kan garantere effektivitet og gennemslagskraft.

Korrekt beskæring kan til dels være med til at bevare træets flotte udseende, men kan også hindre ulykker eller skader på bygninger. Derfor er det yderst vigtigt at få udført opgaver som denne effektivt af en fagmand, der har knowhow til at kunne fælde træet korrekt.
Oprydning

Vi kan tilbyde flere forskellige muligheder ift. bortskaffelse af affald.

Faglig stolthed betyder meget for os, og vi sætter en ære i, at træet lander som planlagt, så omgivelser skånes mest muligt. Når træet er fældet, kan du/ I vælge selv at stå for oprydningen. Der er selvfølgelig penge at spare ved det, men kan være et større arbejde, end man havde regnet med. Ofte er selve oprydningen mere tidskrævende end selve fældningen.

I forbindelse med oprydning kan vi tilbyde følgende:

  • Afgrening af stammen.
  • Afgrening og opskæring af stammen i brændestykker.
  • Flishugning af grenaffaldet op til ca Ø: 20 cm.
  • Bortkørsel af alt affaldet.
  • Stubfræsning af stubben og reetablering evt. med græssåning, hvis træet har stået i plænen.


Det mest oplagte, og det de fleste af vores kunder vælger, er at lade os skære stammen op i brændestykker, som efterlades, og bortskaffe grenaffaldet vha. af vores meget effektive Vermeer BC190 XL flishugger. Den kan på magisk vis få affaldet til at fylde næsten ingenting, så vi nemt kan have det på vores trailer og ikke skal bruge vores tid på af køre grene på genbrugsstationen. Mange vælger dog også at beholde flisen, som så kan bruges i haven som afdækning i bede. Er vi bestilt til oprydning efter en træfældning, går vi grundigt til værks. Vi kører ikke fra stedet, før vi har ryddet det hele op.

Dialog i øjenhøjde

Vi vægter den direkte kontakt med vores kunder rigtig højt.

Det er som regel den samme mand, der ser på opgaven i første omgang, der også udfører jobbet senere. Det er også noget vores kunder er glade for. Hos Træer & Teknik får du en fagmand, der tager sig tiden til dig projekt og sætter en dyd i sit arbejde. Faglig stolthed betyder meget for os, og vi sætter en ære i, at træet lander som planlagt, så omgivelser skånes mest muligt.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte og så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!