Beskæring af træer & buske

Vi tilbyder dig beskæring af træer og buske i Aarhus!

Vi skåner naturen under beskæringen

Skal dit træ eller buske beskæres?

Som haveejer kan man godt blive usikker på, hvordan planterne i haven skal beskæres og ikke mindst, hvornår på året det er bedst. Hos Træer & Teknik har vi mange års erfaring med beskæring af træer og buske. Vi beskærer b.la. frugttræer, læhegn samt alle andre typer af træer og buske.

En faglig korrekt beskæring kan dels være med til at bevare træets flotte, men kan også hindre ulykker eller skader på bygninger mm. F.eks. hvis der er døde grene i kronen, der kan knække af i en storm eller nedhængende grene, der kan rammes af køretøjer. Vi udfører hovedsageligt beskæring af træer og buske i Skanderborg, Randers, Aarhus, Horsens og Silkeborg, men kører gerne længere, for at hjælpe dig.

Previous slide
Next slide

Træer er sårbare - vi håndterer hvert træ med omhu

Hos Træer & Teknik vurderer vi hvert enkelt beskæringsopgave fagligt korrekt og professionelt. Om træet vil kunne tåle en beskæring, og om tidspunktet er rigtigt. Når træet får afskåret en gren, dannes der et sår, der skal hele. Og for mange træarter gælder det at undgå beskæring omkring løvspring dvs. april-maj, da de her blomstrer og har travlt med at sætte blade, dermed har de mindst overskud til at stå imod svampe-og bakterieangreb.

Der er også de såkaldte “blødere” altså træer, hvor saften løber ud af såret på visse tidspunkter af året. Det drejer sig f.eks. om birk, spidsløn og ahorn. Vi beskærer træer og buske både sommer og vinter, alt efter hvilket træ det drejer sig om. Sommerbeskæring har bestemt sine fordele og er i mange tilfælde også mest fagligt korrekt. Men hvis kronen er meget tæt og helt lukket, kan det være mere hensigtsmæssigt at beskære om vinteren, da man har et bedre overblik over grenskelettet og bedre kan se, hvilke grene der skal afskæres.

Ved beskæring af frugttræer er det en god ide at sørge for at tynde ud inde i kronen, da mere lys giver større og sødere frugter. Her skal de vandrette grene, der er i 1-2,5 m højde, nemlig bevares, så man kan plukke frugten.

Beskæring af frugttræer kræver viden, erfaring og indsigt, så det kan være en god ide at overlade opgaven til professionelle. Ved jævnligt at udtynde og beskære sine blomstrende buske, sikrer man en god blomstring. Og det giver som regel overraskende meget lys og luft i haven. Vi har mange års erfaring med at beskære forskellige buske og roser, og vi har set effekten af korrekt beskæring, når vi hos mange af vores kunder kommer tilbage år efter år.

Vi håndterer opgaven med omhu

Vurdering af beskæring

ALLE opgaver vurderes fagligt korrekt og professionelt.

Vi vurderer om træet vil kunne tåle en beskæring, og om tidspunktet er rigtigt. Når træet får afskåret en gren, dannes der et sår, der skal hele. Og for mange træarter gælder det at undgå beskæring omkring løvspring dvs. april-maj, da de her blomstrer og har travlt med at sætte blade, dermed har de mindst overskud til at stå imod svampe-og bakterieangreb. Der er også de såkaldte "blødere" altså træer, hvor saften løber ud af såret på visse tidspunkter af året. Det drejer sig f.eks. om birk, spidsløn og ahorn. Vi beskærer træer og buske både sommer og vinter, alt efter hvilket træ det drejer sig om.
Sommerbeskæring

Sommerbeskæring har sine fordele og er i mange tilfælde også mest korrekt.

Sommerbeskæring har bestemt sine fordele og er i mange tilfælde også mest fagligt korrekt. Men hvis kronen er meget tæt og helt lukket, kan det være mere hensigtsmæssigt at beskære om vinteren, da man har et bedre overblik over grenskelettet og bedre kan se, hvilke grene der skal afskæres. Ved beskæring af frugttræer er det en god ide at sørge for at tynde ud inde i kronen, da mere lys giver større og sødere frugter. Her skal de vandrette grene, der er i 1-2,5 m højde, nemlig bevares, så man kan plukke frugten.
Beskæring af frugttræer

Hos Træer & Teknik har vi mange års erfaringer inden for denne beskæring.

Beskæring af frugttræer kræver viden, erfaring og indsigt, så det kan være en god ide at overlade opgaven til professionelle. Ved jævnligt at udtynde og beskære sine blomstrende buske, sikrer man en god blomstring. Og det giver som regel overraskende meget lys og luft i haven. Vi har mange års erfaring med at beskære forskellige buske og roser, og vi har set effekten af korrekt beskæring, når vi hos mange af vores kunder kommer tilbage år efter år.
Professionelt udstyr

Maskiner og udstyr der sikrer opgavens kvalitet og resultat.

Hos Træer & Teknik benytter vi professionelle maskiner og udstyr, der sikrer kvaliteten af beskæringen af dine træer eller buske. Du kan derfor trygt stole på os til at håndtere dine træer og buske og forvente et fremragende resultat.
Mange års erfaringer

Kvalificeret til opgaven, med 37 års erfaringer indenfor området.​

Vi udfører både opstamning af kronen, reduktion af kronen eller fjernelse af døde og knækkede grene. Hvis der er grene, der hænger ud over veje, fortove eller skel, kan vi også beskære disse. Vores kunder er private, virksomheder og det offentlige. Alt vores arbejde udføres professionelt og med fokus på detaljerne.
Rådgivning

Professionel rådgivning om beskæring af træer og buske.

Har du brug for gode råd omkring beskæring, f.eks. hvilke tidspunkter på året der er bedst til beskæring af træer og buske, kan vi også klare dette. Vi tilpasser os den enkelte opgave, da ingen opgaver er ens. Derfor vurderer vi fra gang til gang, hvad der er den mest optimale løsning for den pågældende opgave. Det kan være i form af en udtynding, en let beskæring eller fjernelse af større grenpartier.
Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os, så giver vi et gratis og uforpligtende besøg og tilbud!